Kaj za mene pomeni dnevno varstvo oz pasji vrtec:

Dnevno varstvo ali pasji vrtec pri meni ni vezan na delovni čas trgovine ali salona. Vse je stvar individualnega dogovora z vami, glede na vaše potrebe in želje ter seveda glede na potrebe vašega kosmatinca. Ideja dnevnega varstva je nastala predvsem zaradi strank v našem salonu za male živali. Pokazalo se je, da bi ogromno ljudi svojega ljubljenčka pripeljalo v salon na urejanje zjutraj, pred službo, prevzeli pa bi ga, ko zaključijo službo ali druge obveznosti. Na ta način si lastniki lažje razporedijo dan in obveznosti, predvsem in najpomembnejše pa so veliko bolj mirni, ko njihov ljubljenček ni sam. Pred odprtjem dnevnega varstva takšne možnosti ni bilo, zato sem se odločila, da v drugem delu prostora dejavnost razširim in tako omogočim, da je poskrbljeno za vse vaše potrebe.

Prostor dnevnega varstva je opremljen z tremi večjimi fiksnimi boksi ter enim manjšim prenosnim boksem in manjši predprostor, ki omogoča, da ima kužek malo več svobode. Vaši kosmatinci so celotni čas v moji družbi, po dogovoru je tudi možnost sprehoda in hranjenje.

Varstvo želim nuditi predvsem kužkom ki težko zdržijo sami doma po več ur, ki so še v uvajalni fazi samostojnost, so mogoče rešenčki ali seniorčki in potrebujejo malo več pozornosti in cartanja.

Moja prednost je, da sem usposobljena za to dejavnost, saj sem po izobrazbi veterinarski tehnik tako s teoretičnim, kot praktičnim znanjem🐾❤️,

Ima naziv pasjega frizerja in maserja ter je svoj salon odprla pred štirimi leti, nabrala ogromno izkušenj tudi na tem področju, pridobila veliko število zvestih strank ter svoje znanje in izkušnje širi naprej.

Za kakršna koli dodatna vprašanja sem vedno na voljo.

🐾❤️ 🐾❤️ 🐾❤️ 🐾❤️