Kaj je TO GO koncept?

TO GO koncept je pravzaprav elegantna in enostavna rešitev za tiste lastnike, katerih ljubljenčki so izbirčni, alergični ipd.

Ogromno število lastnikov ima doma alergike ali enostavno izbirčne ljubljenčke, veliko nas je tudi takih, ki svoje kosmatince hranimo s surovo hrano, kar nam mogoče predstavlja problem v času izletov, potovanj ipd. Ker sem tudi sama lastnica takšnih ljubljenčkov, sem se odločila, da ponudim možnost nakupa hrane, ki si jo izbereš sam in jo lahko vzameš v manjših probnih oziroma potovalnih količinah. Ekološke embalaže tako napolniš z želeno količino, ki se jo stehta, kar omogoča, da težo prilagodiš svoji ali ljubljenčkovi potrebi. Z ekološkim lončkom tako poskrbimo za boljši jutri, v katerem skupaj zmanjšujemo porabo nepotrebne plastike, vi pa hrane ne mečete stran in je ne preplačate v primeru neuporabe.


Zakaj sem omenila alergike?

Ker se srečujem z velikim številom lastnikov, ki dejansko kupijo “100 različnih vrst hrane “, potem pa ne vedo kam in kaj z njo. Ker pa je tester premajhna količina, da bi lahko sigurno ugotovili, če hrana vašim ljubljenčkom odgovarja, tri-kilogramsko pakiranje pa je preveliko v obdobju testiranja in preverjanja ter iskanja ustrezne prehrane, pri nama enostavno vzameš svoj lonček, ga napolniš glede na težo obroka, ki ustreza vašemu ljubljenčku in se tako prepričaš kaj je za vas najboljša rešitev.

Kaj ponujam?

Na policah najdete, kakovostne hladno stiskane palete Prins ter super premium brikete za pse in mačke Picart in priboljške Maelson ter 100% naravne in v Slovenji narejene piškotke Papy. Poleg tega, v ponudbi najdete tudi mokro hrano za mucke in kužke Naturina, ter seveda paštke proizvajalca Prins.
Seveda pa ne smem pozabiti, da je surovo meso za veliko večino ljubljenčkov najboljši način prehranjevanja, zato najdete tudi veliko izbiro različnih surovih mesnih izdelkov, iz najboljše ponudbe v Sloveniji – Pasja Mesnica.


In, kaj pravite, sem zaenkrat poskrbeli za vse?