Partnerji > West Paw

Prepričani smo, da lahko celo majhno podjetje naredi velik vpliv (ali ko gre za okolje, majhen vpliv). West Paw Design izdelke izdeluje s pozornostjo in vedno v Združenih državah Amerike in vedno z okolju prijaznimi materiali. Podjetje ima sedež in navdih v kraju Bozeman v državi Montana.

Seveda imajo Zogoflex igrače garancijo, vendar niso bile vse zasnovane za žvečenje. Nekateri psi radi žvečijo, drugi radi lovijo – torej se prepričajte, da izberete igračo, ki najbolj ustreza stilu vašega psa.

Verjameš, ko vidiš. Najbolj trpežne igrače za pse.

Ko vsi trdijo, da lahko naredijo ultra trpežno igračo, je zelo težko res vedeti, če je igrača res tako trpežna kot se oglašuje. Poglejte si video in se sami prepričajte zakaj so se v dnevnem varstvu psov odločili za igrače ZOGOFLEX.

Varen in netoksičen Zogoflex® pomeni, brez skrbi.

Ne samo, da je Zogoflex® BPA prost, brez tfalatov in netoksičen, je tudi FDA skladen kar je zelo pomembno, ko pride v tako tesen stik z vašim ljubljenčkom.

Zogoflex® plava – za vse pasje ljubitelje vode.

Za vse pse, ki obožujejo čofotanje ali plavanje (ali samo odvračanje pozorni v kadi), Zogoflex® bo ostal na površju.

Vzdržljiva zabava.

Pasje igrače narejene iz Zogoflex® materiala so najboljše od vsega. Prav zares!! Te igračke so vzdržljive. Niso trde zaradi česar so nežne za zobe. Plavajo. So ekološke. In najpomembneje, so ZABAVNE!

Enostavno čiščenje: Zogoflex® gre direktno v pomivalni stroj.

Vaš Zogoflex® lahko enostavno očistite in razkužite kar doma – samo postavite ga na zgornjo polico v pomivalni stroj.