Partnerji > Papy

PAPY Pasji piškoti

Pasji piškotki PAPY so naravni, narejeni iz sestavin visoke kakovosti slovenskega porekla. Ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, soli in sladkorja. Primerni so za pse vseh starosti, za občutljive pse ter tudi za alergike.

PAPY piškotki so narejeni popolnoma ročno v majhni butični pekarnici PAPY, kjer ni niti sledu o brezosebni velikoserijski proizvodnji. Glede na to, da izdelujemo majhne butične količine, lahko zagotavljamo visoko kakovost vhodnih surovin. Uporabljamo surovine lokalnih proizvajalcev.

Posebno pozornost posvečamo občutljivim kužkom z različnimi težavami in alergijami. Za njih imamo trenutno tri različne okuse in sicer Konj z ajdovo moko in Postrv z ajdovo moko. Najbolj pa smo ponosni na našo zadnjo novost – PIŠKOTI BREZ ŽIT. Piškotki vsebujejo divjačinsko meso, brusnice, kolerabo ter jabolčno moko.

Po čem se razlikujejo od ostalih

Kot veliki ljubiteljici živali je na prvem mestu njihovo zdravje. Piškotki PAPY so narejeni in pečeni na način, s katerim zagotovimo da ostanejo brezhibni brez konzervansov. Uporabljamo sveže sestavine lokalnih proizvajalcev, vse sestavine so iz prehranske verige ljudi. Piškotki se pečejo v malih butičnih serijah in na naših poličkah so dnevno sveži.

Na trgu je zelo pestra izbira dodatkov k pasji hrani, žal so sestavine v večini od njih nizko kvalitetne , seveda pa jih večina vsebuje tudi zelo veliko konzervansov, ojačevalcev okusov, barvil, ter ostalih sestavin, ki žal ne sodijo v pasjo skledo.

Prijeten vonj po sveže pečenih PAPY piškotkih ki se vije iz pekarnice PAPY, je dokaz, da so sestavine v pasjih piškotih sveže in zelo kvalitetne. Vonj je tako prijeten, da se mu kosmatinčki ne morejo upreti, zato z veseljem sledijo svojemu smrčku, kateri jih pripelje naravnost do naše pečice.