Partnerji > Diog

Naša zgodba se je pričela s prihodom dveh Havanskih bišončkov v najin dom. Prinesla sta ogromno ljubezni, radosti, sreče in predvsem veselja. Vsakodnevno smo uživali na sprehodih, izletih in potovanjih po Sloveniji in tudi v tujini. Ker smo postali prava družina, sva jima želela nuditi vse ugodje, kar nam pasji trg ponuja. Imela sta najboljšo hrano, oskrbo in vso najino pozornost, vendar se je vedno zalomilo, ko sva iskala opremo za njiju. Spoznala sva, da nama pasji trg ponuja premalo, saj sva ves čas kupovala ovratnice in povodce slabše kvalitete in groznega izgleda, s katerim nikakor nisva bila zadovoljna. Vsebovale so umetne materiale, kot sta poliester in plastika, ter v večini nezanimivih enobarvnih produktov. Bolj kot sva se poglabljala v iskanje lepih in kvalitetno izdelanih dodatkov, sva spoznala, da preprosto ne bova našla kar iščeva. V trenutku se je porodila ideja o ročnem izdelovanju okolju prijazne, kakovostne in na pogled lepe pasje opreme.

Tako sva pričela z učenjem šivanja, izdelovanja produktov in testiranjem vzdržljivosti, kvalitete in dizajna. Pred odprtjem Diog-a je bilo vloženo eno leto predpriprav, načrtovanja, izdelovanja in izpopolnjevanja produktov, saj sva želela kupcem nuditi le najboljše. Naši produkti so zato narejeni iz naravnih, okolju prijaznih in trajnostnih materialov, ročno šivani v najini šivalnici.

Diog je tako namenjen tistim, ki cenijo trud in unikatnost vloženo v vsak produkt. Z našo pomočjo vašemu ljubljenčku nudite izdelke iz najboljših materialov, v katerih bodo izgledali naravnost čudovito.